2016. augusztus 4., csütörtök

Életkép


Sziasztok, tudom jól, hogy már nagyon régen volt utoljára bejegyzés és ezért szeretnék bocsánatot kérni. Ebben a bejegyzésben szeretnék egy kicsit könnyebben hangvételben beszélni a mostani helyzetről. Eleinte az volt az ötletem, hogy Regina is ír egy kisebb bejegyzést, hogy vele mi történt az elmúlt időben, de ebből mindössze ennyi jött össze neki. Egy rövid és tömör válasz, melynek már a hossza is utal a jelenlegi helyzetére!
"Alkotói válságban vagyok. Es a franc se tudja mikor lesz valami vers vagy sztori amit meg oszthatunk"
Szóval ez az ötlet ennyinél kimerült. És végül maradt az, hogy majd mesélek én.
Bár részben igaza van reginának, de én azért próbálok kicsikarni magamból néhány ötletet. Mert... nem tudok, mit mondani nekem egyszerűen szükségem van az írásra.


*

  •  Mi történt az utolsó bejegyzésünk óta? - Az utolsó bejegyzés még az érettségi után került fel. és ami azt illeti szó szerint utána mert előtte levő nap még az érettségiztető elnök előtt ültem. Kaptam két lehetőséget is. Az egyik egy fordítótól érkezett, aki szívesen lefordította volna a műveimet, csak ugye jó sok money-ért. A másik lehetőség pedig egy nagyon kedves rocker sráctól érkezett, hogy legyek gitáros a bandájában, de mivel én egy félénk betoji nyúl vagyok, így ezt is visszautasítottam. 

  • Nyár. - Mivel nyár van a családomban nem múlhat el nyaralás nélkül. És mivel idén érettségiztem így a szüleim befizettek egy útra Erdélyben. Ahova a nagyszüleimmel mehettem el. A nagymamám mindig azzal viccelődött, hogy "Nyugodj meg lesznek fiatalabban, NÁLAM!!!! HAHAHA!!!" De szerencsémre tényleg voltak fiatalabbak nálam, egyébként én már voltam egyszer Erdélyben, még tavaly, de akkor egy iskolai program keretein belül. S az nem is tetszett annyira mint ez a mostani. Itt található néhány kép az útról:
Ez a Pongrác tetőn készült. Ahol nagyon meleg volt, de a kilátásért nagyon is megérte oda felmenni.

Ezt egyszerűen csak úgy hívom, hogy a Ködbe burkolózott táj.

Erről a képről meg sajnos nem beszélhetek túl sokat, hogy merre készült meg ilyenek, elég ha annyit mondok, hogy egy magas templom tetején. :)

      Az erdélyi út előtt voltunk még Tihanyban is és amikor volt az a nagy vihar, nos mi pont telibe    kaptuk azt a bizonyos ítélet időt. De ennek ellenére nekem nagyon is tetszett :)

  • Most akkor felvettek??? - Mint minden érettségiző, akkoriban én is benyújtottam a jelentkezést, viszont engem... most nem mondom azt, hogy sajnos, mert valójában nem bánom, de nem vettek fel sehova. Hogy miért nem bánom? Mert így van még egy plusz évem eldönteni hogy mit is akarok :) Meg amúgy is fontos, hogy a dolgok pozitív oldalát nézzük!

  • Hogyan tovább? Egész évben lébecolni fogok e? - Nos nem. A terv a következő, hónapokra lebontva: most augusztustól - tanulok angolt és magyart. Szeptember - szintén angolt és magyart tanulok. Október - érettségizek magyarból 17. én... pont az évfordulónkon. November - szintén érettségi, csak most szóbeli magyarból. December - nyelvvizsga. Január - elő-alkalmassági óvónőképzőre.... nagyon dezsavű lesz!!!! Február, Március, Április - pihi. Május - ha nem jön össze a január akkor alkalmassági vizsga. Innentől pedig izgulás, hogy felvettek e. Csúcs lessz már előre érzem!! Na meg ha minden összejön, emellett még egy okj-s képzést is elkezdek. 
Hogy én mindig túlvállalom magam!!!Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban