#Lélekszakadás

Szia!

Azt hiszem végre kipipálhatok egy nagyon fontos pontot a bakancslistámon. Már nagyon régóta nagy álmom volt, hogy még a húszas éveim elején megjelenjen az első kötetem. Az első verses kötetem. Idén valóban sikerült véghezvinnem.
Igazából végig az járt a fejemben, hogy az álmok igenis valóra vállnak, egyszerűen csak bele kell vágni. Egyáltalán nem számít, hogy introvertáltak, csendesek, visszahúzóak vagyunk, csak el kell határoznunk magunkat. Én is ezt tettem.
Csaknem másfél év telt el az elhatározásom óta, mire a kezembe foghattam az első kötetemet.

Az alábbi linken keresztül tudod megrendelni, hogy aztán te is a kezedbe tarthasd az első kötetemet. :)

Illetve egy kis csomag formájában tőlem is megveheted, ha felveszed velem a kapcsolatot ezen az email címen: nagyannaw@gmail.comrészlet:

"Az baj, hogy már most hiányzol?
Most, pedig még szemeidbe bámulok.
Már most hiányzol, pedig édes,
itt vagyunk még egymás mellett.
Hiányzol, mert az elme tovaszáll,
és beférkőzik a tudatba a búcsúzkodás."
Anna.

2018. január 9., kedd

#4 könyves tanúlság

Ilona Andrews

Világok Peremén I.

Mágikus találkozás


Ilona Andrews kötetét 2012-ben adta ki az DarkEGMOND kiadó, mely számomra az egyik legkedvesebb könyvkiadó, hiszen szinte az ő gondozásukban kiadott könyveket szeretem már egészen gyerekkorom óta a legjobban - persze kivételek, mindig vannak. Viszont bármilyen meglepő is, az Ilona Andrews álnév, egy házaspárt takar. Ilona-t és férjét Andrew-t. A regényeik nagy népszerűségnek örvendenek, melyek modern környezetben játszódnak, ugyanakkor paranormális, misztikus és fantasy elemeket tartalmaznak. New York Times listájára is felkerült már két sorozatuk, így nem meglepő, hogy szerte a világon olvassák regényeiket.

A varázslattal teli Perem, a két világ határán terül el. 

Mit érdemes tudni Ilona és Andrew - a Világ peremén című sorozatáról, mindenképpen? 
Azt mindenképpen, hogy Rose Drayton, a kötet főszereplője a Peremben éli az elsőre talán hétköznapinak tűnő életét. Rose átjár a Töredékbe dolgozni, ahol a varázslat nem több puszta tündérmesénél. A másik világ pedig a Mágia, ahol kékvérű arisztokraták irányítanak, a varázslat pedig mindennapos. S visszatérve, arra, hogy Rose csak elsőre tűnik mindennapinak, azért csak elsőre, mert Rose, ugyan átjárhat mindkét világba, de mindkettőben törvény kívülinek számít. Úgy gondolta, hogy ha tökélyre fejleszti a varázserejét, akkor jobb életet biztosíthat a családja részére, de a dolgok nem a tervek szerint alakultak. Most feketén és éhbérért dolgozik a töredékbe, hogy felnevelhesse két öccsét. 
Msjd egyik nap toppan be az életébe Lord Declan Camarine, a kékvérű arisztokrata, aki elhatározza, hogy megszerzi magának, de vele egy időben érkezik egy különös varázslatra éhes teremtmény, akitől, csak úgy menekülhet meg a Perem és lakói, hogyha Rose és Declan összefog.

A könyv megtanít, arra, hogy bármilyen nehezen is esik előfordul, hogy nem menekülhetünk el, s képtelenek vagyunk megbízni a másikban. Főleg, ha Lord Declan Camarine-ről van szó. 😏

Kinek ajánlom a Világ peremét?
Mindenkinek, aki egy kicsit is kíváncsi egy mágiával átszőtt történetre!!❤


"A mellkasán vagy a hasa fölött nem volt szőr. Az izmokat csupán az aranybarna bőr fedte, amely most csatakos volt a futás miatti izzadságtól. A reggeli hideg köd ellenére a férfiból csak úgy áradt a forróság, mintha a belsejéből jönne. Gyönyörű volt. Még jéghegy-szemei is rabul ejtőek voltak, a bennük rejlő fenyegetés ellenére is."


Jó olvasást!!😉
A.
Megjegyzés küldése

#poetica

Társas magány Van, hogy nagyobb szükségünk van a  csendre,  mint a zenére. Van, hogy nagyobb szükségünk van az egyedüllétre, m...

Keresés ebben a blogban