2017. szeptember 24., vasárnap

Könyves tanulság


Nalini Singh

Egy világ - két faj - állandó küzdelem 1.

VonzódásNos, szerintem vágjunk bele a közepébe! Nalini Singh vonzódás című kötete a Dark Engmond kiadó gondozásában jelent meg. Műfaját tekintve elég összetett, ugyanis egy paranormális erotikus kalandregényről beszélünk. Ami személy szerint a kedvencem 😀.

A történetnek két főszereplője van Sascha Duncan, aki egy mentál. És Lucas Hunter, aki pedig alakváltó. A kötetben található világ, rendkívül összetett, viszont hamar átlátható válik a szemeink előtt, hála az írónő rendkívül magával ragadó stílusának köszönhetően.

Sascha, mint fajtájának minden egyes képviselője ő is különleges, viszont egészen más területen bontakoznak ki képességei, mint társainak,s ez az ami megindítja a történet cselekvését.

A könyv olvasása során folyamatosan a történet valódi mondandóján kattogót az agyam. Ugyanis a mentálok - most próbálok minél inkább spoiler mentesen kifejteni a gondolataimat - testesítik meg, a világunk azon részét, nos a "normát", azt, hogy mindenki lassacskán már teljesen ugyanúgy fog kinézni, mint a másik. Különleges személyiségi jegyek nélkül, csak a sablont megtartva. És az alakváltók, voltak az egyéniségek. Szóval így ebből az összevisszaságból, arra szerettem volna öhm.. utalni, hogy számomra a könyves tanulság, az volt, hogy merjük felvállalni önmagunkat, hogy ne féljünk attól, hogy mit fognak szólni hozzánk a többiek. Mert akkor leszünk mindannyian, valójában tökéletesen, hogyha elfogadjunk magunkban a hiányosságainkat, és legyünk akármennyire is dilisek, ne féljünk azt megmutatni a világnak.

Nos, nagyon ajánlom a könyvet, mindenkinek, akit érdekelnek a paranormális, erotikus, vagy kalandregények közül legalább az egyik, kétségtelen, hogy nem fog csalódni senki, ha úgy dönt belekezd a könyvbe. Garantáltan letehetetlen!!❤
Illetve, ha szeretted a True Blood és a Csontszüret köteteit, ezt is fogod!


Jó olvasást! 😊😊
A.

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban