#Lélekszakadás

Szia!

Azt hiszem végre kipipálhatok egy nagyon fontos pontot a bakancslistámon. Már nagyon régóta nagy álmom volt, hogy még a húszas éveim elején megjelenjen az első kötetem. Az első verses kötetem. Idén valóban sikerült véghezvinnem.
Igazából végig az járt a fejemben, hogy az álmok igenis valóra vállnak, egyszerűen csak bele kell vágni. Egyáltalán nem számít, hogy introvertáltak, csendesek, visszahúzóak vagyunk, csak el kell határoznunk magunkat. Én is ezt tettem.
Csaknem másfél év telt el az elhatározásom óta, mire a kezembe foghattam az első kötetemet.

Az alábbi linken keresztül tudod megrendelni, hogy aztán te is a kezedbe tarthasd az első kötetemet. :)

Illetve egy kis csomag formájában tőlem is megveheted, ha felveszed velem a kapcsolatot ezen az email címen: nagyannaw@gmail.comrészlet:

"Az baj, hogy már most hiányzol?
Most, pedig még szemeidbe bámulok.
Már most hiányzol, pedig édes,
itt vagyunk még egymás mellett.
Hiányzol, mert az elme tovaszáll,
és beférkőzik a tudatba a búcsúzkodás."
Anna.

2017. szeptember 24., vasárnap

Könyves tanulság


Nalini Singh

Egy világ - két faj - állandó küzdelem 1.

VonzódásNos, szerintem vágjunk bele a közepébe! Nalini Singh vonzódás című kötete a Dark Engmond kiadó gondozásában jelent meg. Műfaját tekintve elég összetett, ugyanis egy paranormális erotikus kalandregényről beszélünk. Ami személy szerint a kedvencem 😀.

A történetnek két főszereplője van Sascha Duncan, aki egy mentál. És Lucas Hunter, aki pedig alakváltó. A kötetben található világ, rendkívül összetett, viszont hamar átlátható válik a szemeink előtt, hála az írónő rendkívül magával ragadó stílusának köszönhetően.

Sascha, mint fajtájának minden egyes képviselője ő is különleges, viszont egészen más területen bontakoznak ki képességei, mint társainak,s ez az ami megindítja a történet cselekvését.

A könyv olvasása során folyamatosan a történet valódi mondandóján kattogót az agyam. Ugyanis a mentálok - most próbálok minél inkább spoiler mentesen kifejteni a gondolataimat - testesítik meg, a világunk azon részét, nos a "normát", azt, hogy mindenki lassacskán már teljesen ugyanúgy fog kinézni, mint a másik. Különleges személyiségi jegyek nélkül, csak a sablont megtartva. És az alakváltók, voltak az egyéniségek. Szóval így ebből az összevisszaságból, arra szerettem volna öhm.. utalni, hogy számomra a könyves tanulság, az volt, hogy merjük felvállalni önmagunkat, hogy ne féljünk attól, hogy mit fognak szólni hozzánk a többiek. Mert akkor leszünk mindannyian, valójában tökéletesen, hogyha elfogadjunk magunkban a hiányosságainkat, és legyünk akármennyire is dilisek, ne féljünk azt megmutatni a világnak.

Nos, nagyon ajánlom a könyvet, mindenkinek, akit érdekelnek a paranormális, erotikus, vagy kalandregények közül legalább az egyik, kétségtelen, hogy nem fog csalódni senki, ha úgy dönt belekezd a könyvbe. Garantáltan letehetetlen!!❤
Illetve, ha szeretted a True Blood és a Csontszüret köteteit, ezt is fogod!


Jó olvasást! 😊😊
A.
Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban