2016. október 10., hétfő

Bakancslista: ŐszSziasztok:)


Azt hiszem először is egy kis magyarázkodással tartozom a címmel kapcsolatban. Hiszen ez most se nem vers, se nem novella. Már nagyon régen kipattant a fejemből, ez a bakancslista dolog, de eddig még nem tudtam pontosan, hogy hogyan kezdjek neki, Viszont most jött az a "hatalmas" ötlet, hogy mi lenne akkor, ha negyedévekre bontva tennék fel egy-egy ilyen listát...
A lényege végül is az lenne,hogy közelebbről is megismerhessetek, és így én is észben tudom tartani a teendőket :D S nem lesz olyan nagy káosz a fejemben.


Remélem tetszeni fog, jó olvasást!Hajfesték


Lassan már egy éve festem az egyébként mogyoróbarna hajamat. Először még csak sötétbarnára lett befestve hennával, mert a szüleim nem engedték a festéket, aztán miután lenőtt a henna, mert ugye a hennára nem fog a festék mahagóni vörös lettem (színező), amit szerettem, de nem volt az igazi. Majd egy c-vitaminos pakolás következtében rézvörösekre kopott a hajam, és nekem nagyon tetszett,.Ezt követően esett a választás a rézvörös festékre. Hiba volt, a színével nem volt semmi gond, viszont a hajam nem szerette és eléggé megszenvedtem vele. Végül le kellett vágni. S most úgy döntöttem, hogy végül visszatérek a sötétbarnára (hennára). Viszont még mindig nem tettem le arról az igazi bordó/burgundi, igazán mélyvörös színről.
Egy nagy gyertya


Amint elkezd lehűlni a levegő, mindig újra előveszem a gyertyáimat. Egészen régen szerettem beléjük,viszont azóta imádom őket. Idén annyi változást szeretnék, hogy beszeretnék szerezni egy olyan jó nagy gyertyát. Biztosan ti is láttatok már olyanokat, aminek három-négy kanóca van és valami eszméletlenül nagy. Na, olyat szeretnék, én is.


Rendet rakni magamban...


Az utóbbi időben elég sok mindenen mentem keresztül és azt hiszem épp itt az ideje, hogy rendet rakjak ezzel kapcsolatban. 
De nem csak lelki dolgokra gondolok, mert itt van az élet: már elmúltam tizenkilenc éves, és itt az ideje a magam lábára állni, és nem a szüleimre támaszkodni. Önálló szeretnék végre lenni és talán egy kicsit szabadabb is.  Hiszen előttem áll az élet és szeretném azt felfedezni.
Újra belelendülni az írásba


Nem titok, hogy az elmúlt időben eléggé megcsappantak a verseim novelláim. Hiszen az utolsó verset szeptember 16. -án írtam, ami valljuk be nem most volt. Egyébként érdekesség lehet - nekem pedig elszomorító -, hogy idén összesen tizenhárom verset írtam, míg tavaly hatvannégy verset... - igen, ez számomra elszomorító. De be kell valljam, tavaly érzelmileg mozgalmasabb évem volt.
Leérettségizni...újraŐszintén, ha visszamehetnék az időbe, tuti nem vállalnám be megint. Az még rendben van, hogy állandóan túlvállalom magam, de ennyire nem lehetek mazoista... na jó,talán mégis. De tényleg, ha tehetném visszacsinálnám!


Barátokat szerezni


Ezzel nem arra akartam kilyukadni, hogy nekem nincsenek barátaim: vannak. Kevesen, de vannak. Szám szerint négy igaz barátom van. Csak az egyik (Regina) Miskolcon van, a gyerekkori barátom - és lelki társam - Nyíregyházán tanul, a legjobb barátnőm, aki jóban rosszban mellettem áll: Debrecenben van. S végül a negyedik barátom valójában a párom. Ez lehet, hogy néhányotoknak furcsán hangzik, de szerintem az amikor a párunk egyben a legjobb barátunk is, az valami eszméletlenül jó érzés. Sokkal biztosabbnak érzem így magam vele és... talán,ha nem jöttünk volna össze, akkor is jóban lennénk. Értitek, ugye?
Ha kedvet kaptál a saját bakancslistádhoz, írd meg te is a tiedet! ;)
Puszil: Anna

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban